Vegye igénybe Tibet ősi ajándékát a masszázst, hogy élete ne csak hosszabb, hanem egészségesebb és tartalmasabb is legyen!

Korunk egyik jellemzője a mozgáshiányos, ülő életmód, ami nem kis nehézséget vetít az izmokra, ízületekre és a csontozatra. Valószínű kevesen vannak, akik nem ismerik első kézből a stressz szó jelentéstartalmát. Ez a tudatállapot életünk egyik mozgatórugója, nélküle nem éreznénk késztetést személyes céljaink elérésére. Ugyanakkor ha ez a feszült állapot lételemmé válik, megnehezíti sokunk életét. Álmatlanságot, pszichés zavarokat és szervi problémákat is okozhat. A masszázzsal rendkívüli módon oldható ez a hosszú távon megterhelő állapot, jó közérzetet, bizalmat és örömérzést teremt. Ugyanakkor rengeteg energiát szabadíthat fel, amelyet addig a feszültség kötött le, átalakíthatja a rossz beidegződéseket, megváltoztathatja a testtartást és az arckifejezést. Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat. A masszázs nagyon sok esetben segít, bár nem helyettesíti a tudatos étkezést vagy a rendszeres testmozgást, viszont jótékony hatása igen jelentősen megmutatkozik teljesítményünkben és közérzetünkben egyaránt.

Érdemes tudni

A teljes testet érintő, tibeti masszázs komplex kezelésnek felel meg: tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, cellulit, méregtelenítő és frissítő elemeket egyaránt. A teljes testmasszázsban ez mind benne van, időtartama 115 perc. Ezeken felül az ízületek könnyed kimozgatása is fontos része lehet a masszázsnak, melynek időtartama teljes test esetén plusz egy óra. Ha csak kevesebb időt szán teste regenerációjára, akkor egyéni igényének megfelelően – 1 illetve 2 órában – összeállítható testrészei masszázsa és/vagy ízületei kimozgatása is, az alábbiak szerinti bontással: lábak elöl-hátul, karok, csípő és hát, has és mellkas, nyak és fej. Példa ülőmunka esetén: lábak hátsó része vagy a karok, csípő, hát, nyak, tarkó és vállak masszázsa kimozgatással - 55 perc.

Technikai információ

160 x 200-as szivacson masszírozok, ritkán asztalon. Ruhás masszázs nem olajos, ajánlott a varrás és zseb nélküli, hosszú szárú/ujjú, kényelmes öltözet. Van lehetőség átöltözésre. Néhány nappal hamarabb érdemes bejelentkezni telefonon munkaidőben vagy elektronikus formában több lehetséges időpont megadásával.

Kizáró okok

Áldott állapot, bódult állapot (pl. alkohol, drog), műtét után, friss trauma, magas vérnyomás, daganatos vagy fertőző betegségek.